Operational excellence | management van de grootkeuken

terug naar de zoekpagina

Thema: Voeding
Organisator: RTC Oost-Vlaanderen i.s.m. Compass Group
Adres: Hogent, Campus Schoonmeersen, gebouw D (lokaal GSCHD.1.002 - 1ste verd.), Voskenslaan 270, 9000 Gent
Data: Maandag 5 maart 2018
Duur: 1 dag (9u - 16u)
Inhoud:

Een opleiding om kennis te maken met tools die in de professionele catering gebruikt worden voor het algemene (kosten + organisatie) beheer te verbeteren. 

Mogelijke thema’s die aan bod komen:

-          Productieplanning

-          Foodcost en menuplanning

-          Vakantieplanning


De exacte inhoud van de opleiding dient vooraf door de leerkracht met de lesgever afgestemd te worden in functie van de doelgroep.



Doelgroep: leerlingen studiegebied voeding 3de graad TSO / BSO
Leervorm: theorie en rondleiding in de bedrijfskeuken
Prijsinformatie: Kosteloos
Meer informatie:
  • De locatie van de opleiding is steeds in een bedrijf. Afhankelijk van efficiëntie en afstemming met Compass group wordt de locatie vastgelegd. Mogelijke opties: Volvo Trucks Gent, Hogent, AZ Jan Palfijn, KBC Gent. We vragen uitdrukkelijk aan de inschrijvers geen initiatief te nemen naar de mogelijke locaties in functie van de opleiding.
  • Lesgever: Philip Claes (training en development manager Compass group Belgilux nv) philip.claes@compass-group.be | 0470/105 600

Meer informatie:

  • Mogen we u vragen de toegangsvoorwaarden van de opleidingslocatie te respecteren. Zorg ervoor dat alle deelnemers hun identiteitsbewijs bij zich hebben.
  • Lesgever: Philip Claes (training en development manager Compass group Belgilux nv) philip.claes@compass-group.be | 0470/105 600

Max. deelnemers:     15
Aantal vrije plaatsen: 8
Volzet: nee
terug naar de zoekpagina