Operational excellence | management van de grootkeuken

terug naar de zoekpagina

Thema: Voeding
Organisator: RTC Oost-Vlaanderen i.s.m. Compass Group
Adres: VOLVO Trucks, Smalle Heerweg 31, 9041 Gent
Data: Vrijdag 23 november 2018
Duur: 1 dag (9u - 16u)
Inhoud:
Een opleiding om kennis te maken met tools die in de professionele catering gebruikt worden voor het algemene (kosten + organisatie) beheer te verbeteren.

Mogelijke thema’s die aan bod komen:
- Productieplanning
- Foodcost en menuplanning
- Vakantieplanning

De exacte inhoud van de opleiding dient vooraf door de leerkracht met de lesgever afgestemd te worden in functie van de doelgroep.
Doelgroep: leerlingen studiegebied voeding 3de graad TSO / BSO
Leervorm: theorie en rondleiding in de bedrijfskeuken
Prijsinformatie: Kosteloos
Meer informatie:
  • De locatie van de opleiding is bij VOLVO Trucks in Gent.
  • Lesgever: Philip Claes (training en development manager Compass group Belgilux nv) philip.claes@compass-group.be | 0470/105 600
Meer informatie:

  • Mogen we u vragen de toegangsvoorwaarden ven VOLVO Trucks te respecteren. Zorg ervoor dat alle deelnemers hun identiteitsbewijs bij zich hebben.
  • Lesgever: Philip Claes (training en development manager Compass group Belgilux nv) philip.claes@compass-group.be | 0470/105 600

Max. deelnemers:     15
Aantal vrije plaatsen: 7
Volzet: nee
terug naar de zoekpagina