X. Plamuurtechnieken met rol-, hand- en spuitplamuren (leerlingen)

terug naar de zoekpagina

Thema: Bouw
Organisator: RTC Oost-Vlaanderen en RTC West-Vlaanderen ism. Victoir
Adres: Victoir NV Watlingtonstraat 2-3-4 9000 Gent (Wondelgem)
Data: In onderling overleg te bepalen.
Duur: Voor- of namiddag
Inhoud: Er zijn traditionele en lichtgewicht plamuren, plamuren met verhoogde watervastheid, plamuren met extra hechtkracht, plamuren met extra vulkracht, grove tot zeer fijne plamuren, … Victoir NV heeft een ruim assortiment aan plamuren voor elke ondergrond en elke afwerkinggraad. Tijdens deze opleiding worden de mogelijkheden verkend van diverse handplamuren, rolplamuren en de meest innovatieve spuitplamuren (te spuiten met airless of wormpomp) van Dalapro.
Doelgroep: Leerlingen schilderen en decoratie, bouw, stukadoor
Leervorm: Na een beknopte theoretische uiteenzetting krijgen de leerlingen in het vernieuwde opleidingscentrum van Victoir NV de verschillende demo’s. Na elke demo kunnen ze zelf aan de slag met de hand-, rol- en spuitplamuren.
Prijsinformatie: Gratis
Meer informatie:
Data in onderling overleg te bepalen, telkens een voor- of namiddag. Gelieve bij inschrijving ('bijkomende informatie') meerdere data op te geven waarop de opleiding kan doorgaan.
VOORWAARDE de begeleidende leraar nam deel aan de train-the-trainer. Indien je jouw klas toch wil inschrijven, maar niet hebt deelgenomen aan de TTT kan je Sofie contacteren op sofie@rtcoostvlaanderen.be of op 09 267 73 89.
Werkkledij en werkschoenen dienen door de deelnemers te worden voorzien. De leerlingen moeten hun eigen plamuurmes meebrengen en een lunch.
Max. deelnemers:     15
Aantal vrije plaatsen: 15
Volzet: nee
terug naar de zoekpagina