Gouden Autosleutelhanger

Dit jaar organiseert TRAXIO de 49ste editie van de bekende wedstrijd “Gouden Autosleutelhanger”.

De technologische evolutie in de sector zal meer dan ooit terug te vinden zijn in de verschillende proeven die de wedstrijd bevat, zowel schriftelijk als praktisch.
We willen u samen met uw leerlingen dan ook de kans geven u in te schrijven voor de wedstrijd van de Gouden Autosleutelhanger.

Dankzij de medewerking van de merken Skoda en Volkswagen kan men proeven doen op hun wagens.
We bouwen voort op het vertrouwde concept om een sterke competitie tussen de kandidaten te bevorderen. Het eerste deel van de wedstrijd zal nog steeds vrij traditioneel verlopen met de theorie- en de praktijkproeven. Die praktijkproeven zullen meer toegespitst zijn op echte situaties in de moderne autotechnologie. De eindresultaten van deze proeven leiden tot een eerste klassement met een reeks prijzen. Dan volgt de finale van de wedstrijd waarbij de beste vier kandidaten zich met elkaar meten in een speciale proef op de voertuigen. Deze proef zal dan de drie eindwinnaars aanduiden: de Gouden, de Zilveren en de Bronzen Autosleutelhanger. De proeven worden ontwikkeld onder toezicht van TRAXIO door EDUCAM en het competentiecentrum AutoFORM.

Deze keer geeft TRAXIO de ganse klas van de kandidaten de kans om samen met hun leerkracht of lesgever deel te nemen aan een speciale workshop over hybride voertuigen op Mobility of the Future (http://www.mobilityofthefuture.be/students.html) in Brussels Kart in Groot-Bijgaarden op 22 februari 2018 óf op AutoTechnica (http://www.autotechnica.be/nl ) in Brussels Expo op 26 óf 27 maart 2018. De klas kan hieraan gratis deelnemen en ontvangt de nodige documentatie. EDUCAM, het opleidingscentrum van en voor de autosector en de metaal aanverwante sectoren, zal instaan voor de opleiding.

De wedstrijd beslaat zoals steeds een volledige dag en vindt plaats op donderdag 26 april 2018, zowel voor de deelnemers uit het Beroeps- en Technisch Onderwijs als voor de deelnemers uit de Syntra.

Voor deze editie van de wedstrijd kunnen we rekenen op de medewerking van het EDUCAM Training Center in Lokeren dat zijn personeel en infrastructuur ter beschikking stelt voor die gelegenheid.

Het wordt een interactief evenement met onder meer technische infosessies voor leerkrachten en bezoekers.
Kortom, TRAXIO maakt van de wedstrijd een technologische topper die jongeren een echt beeld geeft van de carrière die zij in onze sector kunnen maken!

Praktisch

Om deel te nemen dient u het inschrijvingsformulier volledig ingevuld terug te sturen naar het secretariaat van de Wedstrijd van de Gouden Autosleutelhanger, c/o TRAXIO, t.a.v. Ilse Zurinckx, J. Bordetlaan 164, 1140 Brussel (T: 02/778.62.60, F: 02/778.62.22, E: ilse.zurinckx@traxio.be).

Om onze planning mogelijk te maken sluiten we de inschrijvingen af op 26 januari 2018. De datum van de poststempel geldt als bewijs. Denk erom: het aantal inschrijvingen is beperkt, wees er dus als eerste bij, dan komt u zeker in aanmerking!

Downloads