Opleidingen 'Land- en tuinbouw'

Als je door onvoorziene omstandigheden jouw deelname aan een opleiding,zowel voor leerlingen als leerkrachten, moet annuleren, kan dit kosteloos tot 3 werkdagen voor de geplande opleidingsdatum (de opleidingsdatum niet inclusief). Annuleer je minder dan 3 werkdagen voor de opleidingsaanvang of ben je onaangekondigd afwezig, dan wordt er een administratieve kost van € 100 aangerekend.


Agro-machinepark: TTT Husqvarna en Kick-off

TTT Husqvarna (9u - 12u)

Kick-off (13u - 16u)

Startdata:

26/02/2018 : Proefhoeve, Bottelare  meer info  (3 vrije plaatsen)

Graafmachine

Binnen de Land- en Tuinbouwsector wordt een graafmachine dagelijks gebruikt. Een bijzonder machine die voldoende kennis en ervaring van de bestuurder vereist om zo veilig mogelijk het werk uit te voeren. Met deze initiatie-opleiding kunnen leerlingen een basiservaring verwerven met de graafmachine. De lesgever komt met enkele machines naar de school, op voorwaarde dat de begeleidende leerkracht een TTT gevolgd heeft.

Startdata:

01/03/2018 : Herzele  meer info  (3 vrije plaatsen)

TTT - Agromachinepark: SDF en Agrosky

Het doel van de training is de deelnemers vertrouwd maken met de verschillende Agrosky GPS-componenten, systemen en menu's zodat men zelfstandig aan de slag kan met de voorziene trekker met de leerlingen.

Startdata:

22/02/2018 : CTA Strée  meer info  (5 vrije plaatsen)