Opleidingen 'Zorg'

Als je door onvoorziene omstandigheden jouw deelname aan een opleiding,zowel voor leerlingen als leerkrachten, moet annuleren, kan dit kosteloos tot 3 werkdagen voor de geplande opleidingsdatum (de opleidingsdatum niet inclusief). Annuleer je minder dan 3 werkdagen voor de opleidingsaanvang of ben je onaangekondigd afwezig, dan wordt er een administratieve kost van € 100 aangerekend.


INLEEFSTAGE: Wil je als leraar zelf eens aan de slag in de thuiszorgsector?

Via dit aanbod kan je als leraar proeven van het werkveld. Je gaat met de verzorgende mee aan huis bij de zorgvrager en neemt samen met de verzorgende de specifieke taken op en gaat in interactie met de zorgvragers.

INSCHRIJVEN KAN GEDURENDE HET SCHOOLJAAR 2019-2020!!

Startdata:

Datum in overleg : in afspraak met de dienst gezinszorg  meer info  (22 vrije plaatsen)

Inzet van erfgoed en (digital) storytelling in de zorgsector

Onderzoeksinstellingen, musea, archieven en erfgoedorganisaties werken al jarenlang samen met zorgvoorzieningen op vlak van erfgoed en (digital) storytelling. Aan de hand van inspirerende voorbeelden kunnen leraren kennismaken met technieken en foto's uit het Erfgoedhuis.

Startdata:

05/05/2020 : Gent  meer info  (14 vrije plaatsen)

Workshop STEM-projectoproep

Geef je les in de 3de graad beroepsgericht en technisch onderwijs (bso, buso, dbso en tso) en wil je samen met je leerlingen een relevante uitdaging aanpakken, met bedrijven en ondernemingen? Kom hier alles te weten over deze STEM-projectoproep van RTC! Weet je niet goed hoe aan je projectaanvraag te beginnen of heb je nog vragen over de oproep? Schrijf je dan in voor één van de workshops op woensdag 25 maart of 6 mei 2020. We geven jou een antwoord op al jouw vragen, zodat je na deze sessie een uitgeschreven projectaanvraag in handen hebt!

Startdata:

06/05/2020 : HOGENT - 10u30 tot 12u  meer info  (10 vrije plaatsen)
06/05/2020 : HOGENT - 8u30 tot 10u  meer info  (10 vrije plaatsen)