Opleidingen 'STEM'

Als je door onvoorziene omstandigheden jouw deelname aan een opleiding,zowel voor leerlingen als leerkrachten, moet annuleren, kan dit kosteloos tot 3 werkdagen voor de geplande opleidingsdatum (de opleidingsdatum niet inclusief). Annuleer je minder dan 3 werkdagen voor de opleidingsaanvang of ben je onaangekondigd afwezig, dan wordt er een administratieve kost van € 100 aangerekend.


Webinar: 'Creatieve content maken'

Tijdens deze webinar zal een communicatiegoeroe van I Like Media het hebben over hoe je zelf een goede en inspirerende boodschap kan maken, wat moet je in beeld brengen en wat moet je erover vertellen, waar het verschil zit per mediakanaal voor het opstellen van jouw boodschap (bv. Facebook vs. Instagram vs. LinkedIn), wat je kan doen met de professionele foto’s die je zal krijgen van RTC, … Heb je zelf vragen over dit thema, aarzel dan niet om ze te stellen tijdens deze webinar! 

Startdata:

04/02/2021 : Online  meer info  (12 vrije plaatsen)
10/02/2021 : Online  meer info  (10 vrije plaatsen)

Webinar: 'Creatieve content verspreiden'

Een creatieve en inspirerende boodschap moet natuurlijk ook bij de juiste persoon terechtkomen! Daarom gaat de tweede webinar in op het verspreiden van jouw boodschap. Er zal ingegaan worden op welke verschillende mediakanalen er bestaan afhankelijk van hun doel en doelgroep, hoe je berichten kan delen op verschillende media, hoe je jouw promofilm kan verspreiden en delen, … Heb je zelf vragen hierover, stel ze gerust aan de I Like Media-expert tijdens deze webinar!

Startdata:

05/02/2021 : Online  meer info  (8 vrije plaatsen)
09/02/2021 : Online  meer info  (14 vrije plaatsen)

Webinar: digitaliseren van lessen voor afstandsleren

In deze webinar legt Veerle Torrekens (VDAB) de focus op het digitaliseren van lessen voor afstandsleren.

Eens je bent ingeschreven krijg je de dag ervoor de deelnamelink.

Startdata:

28/01/2021 : Online  meer info  (25 vrije plaatsen)

Webinar: leren met digital reality (AR/VR)

Ben je benieuwd wat AR/VR voor jouw lespraktijk kan betekenen? Ontdek het tijdens deze korte webinar. Kim Dekeyser en Pieter Schutijser (COSMO) geven inleiding in deze twee nieuwe methodieken AR en VR. 

Eens je bent ingeschreven krijg je de dag ervoor de deelnamelink.

Startdata:

04/02/2021 : Online  meer info  (23 vrije plaatsen)