Opleidingen 'Bouw'

Als je door onvoorziene omstandigheden jouw deelname aan een opleiding,zowel voor leerlingen als leerkrachten, moet annuleren, kan dit kosteloos tot 3 werkdagen voor de geplande opleidingsdatum (de opleidingsdatum niet inclusief). Annuleer je minder dan 3 werkdagen voor de opleidingsaanvang of ben je onaangekondigd afwezig, dan wordt er een administratieve kost van € 100 aangerekend.


1. TTT Plamuurtechnieken met rol-, hand- en spuitplamuren (leraren)

Er zijn traditionele en lichtgewicht plamuren, plamuren met verhoogde watervastheid, plamuren met extra hechtkracht, plamuren met extra vulkracht, grove tot zeer fijne plamuren, … Victoir NV heeft een ruim assortiment aan plamuren voor elke ondergrond en elke afwerkingsgraad. Tijdens deze opleiding worden de mogelijkheden verkend van diverse handplamuren, rolplamuren en de meest innovatieve spuitplamuren (te spuiten met airless of wormpomp) van Dalapro. Deze opleiding volgen als leraar is een voorwaarde om nadien deel te nemen aan de leerlingenopleidingen.

Startdata:

26/09/2019 : Gent (bij Victoir)  meer info  (8 vrije plaatsen)

2. Plamuurtechnieken met rol-, hand- en spuitplamuren (leerlingen)

Er zijn traditionele en lichtgewicht plamuren, plamuren met verhoogde watervastheid, plamuren met extra hechtkracht, plamuren met extra vulkracht, grove tot zeer fijne plamuren, … Victoir NV heeft een ruim assortiment aan plamuren voor elke ondergrond en elke afwerkinggraad. Tijdens deze opleiding worden de mogelijkheden verkend van diverse handplamuren, rolplamuren en de meest innovatieve spuitplamuren (te spuiten met airless of wormpomp) van Dalapro.

Startdata:

Datum in overleg : Gent (bij Victoir)  meer info  (15 vrije plaatsen)
Datum in overleg : Gent (bij Victoir)  meer info  (15 vrije plaatsen)
Datum in overleg : Gent (bij Victoir)  meer info  (15 vrije plaatsen)

3. TTT Decoratieve schilderstechnieken (leraren)

De schilderswereld evolueert volop. Het huidige aanbod aan verfsoorten wordt constant uitgebreid met aandacht voor duurzaamheid. Ook nieuwe schilderstechnieken doen hun intrede. Deze praktische opleiding van Stoopen & Meeus laat jou kennismaken met minerale afwerkingen en enkele decoratieve basistechnieken ontdekken. Het is de ideale manier om voor het eerst in contact te komen met Crustal®, Roestique en Rifine.

Startdata:

15/11/2019 : Oostakker (bij Edugo)  meer info  (4 vrije plaatsen)

4. TTT mobiel pakket bekistingsmateriaal (leraren)

In de bouwsector komen arbeiders dagelijks in contact met bekistingsmateriaal. Dankzij dit project kunnen leraren de vakmannen van morgen alvast voorbereiden op hun toekomstige job.
Via RTC Oost-Vlaanderen kan het vernieuwde en compacte mobiel pakket bekistingsmateriaal van Hünnebeck ontleend worden om aan de slag te gaan op de eigen school. RTC Oost-Vlaanderen zorgt ervoor dat het materiaal naar uw school gebracht wordt en nadien terug opgehaald. De financiering van het transport wordt betaald door RTC Oost-Vlaanderen. Deze opleiding volgen als leraar is een voorwaarde om nadien het mobiel bekistingsmateriaal te kunnen ontlenen.

Startdata:

02/10/2019 : Gent (bij buso Sint-Jozef)  meer info  (10 vrije plaatsen)