Wegwijs - schaduwdag - train-the-trainer

Wil je de vakbekwaamheid van je leerkracht bijschaven in  kader van gebruik van de infrastructuur bij VDAB? Dan kan je een gratis train-the-trainer (TTT) volgen.

Een TTT is geen 'opleiding', het is de bedoeling dat de leraar voldoende vakkennis heeft ifv de infrastructuur. De TTT is er op gericht om leraren op te leiden om de infrastructuur vlot te kunnen gebruiken.


    Goederenbehandeling
 Overige leerateliers
 Kost
Wegwijssessie
 Leraar leert hoe je veilig werkt met de infrastructuur  verplicht - jaarlijks
 verplicht - jaarlijks
 gratis
Schaduwdagen  Leraar volgt hoe een instructeur met de infrastructuur werkt  verplicht - jaarlijks
 vrijblijvend - op vraag
 gratis
Train-the-trainer
 Leraar krijgt training hoe met de infrastructuur kan gewerkt worden  verplicht - eenmalig
 vrijblijvend - op vraag
 gratis
 inhuren instructeur voor ondersteuning  Leraar krijgt ondersteuning tijdens het lesgeven op de infrastructuur  vrijblijvend - op vraag
 vrijblijvend - op vraag
 betalend

Wens je een wegwijssessie, schaduwdag of TTT ed te volgen? Neem je rechtstreeks contact op met de teamleider van de betrokken afdeling.

Opleidingen ifv competentieversterking binnen mechanica-elektriciteit kunnen in Oost-Vlaanderen nog worden aangevraagd via TOFAM Oost-Vlaanderen, contacteer hiervoor de teamleider van het CC.

Heftruck
Download hier de communicatie vanuit het Departement Onderwijs en Vorming met informatie over de mogelijkheden die VDAB biedt om school en leraren verder te ondersteunen bij het voorzien van heftruckopleidingen.