Webinar "autonoom rijden"

Op dinsdag 4 mei kan je gratis deelnemen aan de webinar “Autonoom rijden” door Fabriek Kramiek met lesgever Jeroen Vertongen.

 

WAT JE LEERT in dit webinar

Waarom autonoom rijden?
De SAE levels en ADAS systemen.
Het brein van de zelfrijdende wagen, AI en Big Data.
Hoe werkt een autonome wagen?
Trainen van een autonome wagen, hoe doen we dat?
De toekomst van mobiliteit is meer dan autonoom alleen.
Waar staan we vandaag, en wanneer komt de autonome wagen er echt?

De omschakeling naar full level 5 autonome voertuigen zit eraan te komen. Vandaag reeds worden we geconfronteerd met wagens van level 2 en 3 op de schaal van 0 t.e.m. 5 van autonoom rijden. Maar wat houden die levels eigenlijk exact in? En hoe zit dat dan juist met die ADAS systemen? Er wordt gezegd dat een autonome wagen veiliger is dan een door mens bestuurd exemplaar, maar klopt dat wel? Hoe werkt zo een autonome wagen exact, en hoe kunnen we hem beter maken. Tijdens dit boeiende webinar geven we niet enkel antwoorden op al deze vragen, nee we gaan nog een stap verder. We denken ook na over de impact van autonome mobiliteit op ons verplaatsingsgedrag en samenleving, en brengen bovendien de vooraanstaande spelers in kaart. Kortom een webinar dat je niet mag missen!

bron: https://www.fabriekkramiek.com/nl/webinars/webinars-technisch/webinar-autonoom-rijden  

 

Praktisch:

- Datum: dinsdag 4 mei 2021 – 16u30

- Duur: 75 min + 30 min vraag en antwoord

- Inschrijven tot uiterlijk: donderdag 29 april 2021 via deze LINK

- Je krijgt op voorhand een voorbereiding per mail bezorgd om zo de virtuele training optimaal te kunnen volgen.

 

Wie is Jeroen Vertongen

Jeroen is een gepassioneerd ondernemer die opportuniteiten in de markt ziet. Technologische ontwikkelingen op gebied van automotive en mobiliteit zijn zijn dada, maar ook het veranderend consumentengedrag houdt hij nauwlettende in de gaten.

 

Om af te sluiten nog een wist-je-datje

Een open blik op een veranderende toekomst. Fabriek Kramiek wenst een zo breed mogelijke blik te verschaffen op de veranderingen toekomst binnen mobiliteit en automotive. Daarom zetten we oogkleppen af.  We bekijken onze branche erg breed. Want wie wil schakelen in de toekomst, dient het groter geheel te zien, en de juiste links te kunnen leggen. Het was immers David Bowie die zei, 'Tomorrow belongs to those who can hear it coming.'
De trainingen geven je een open blik en een visie op onze veranderende wereld, om zo beter de grote veranderingen die op ons afkomen, te kunnen plaatsen.